Innováció versenyáron
 
Magyar verzió English version Deutsch verzie Spain version Türkish version Russian version

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat:


Az adatkezelés célja 


  • Szakmai tájékoztatás a Sanatmetal Kft. termékeiről
  • Termékbemutatók és marketing levelek kézbesítése
  • Fejlesztések és friss, műszaki információk bemutatása

A Sanatmetal Kft. számára kiemelten fontos az Ön adatainak biztonsága és védelme, ezért kérjük, hogy figyelmes elolvassa el tájékoztatónkat! Tájékoztatjuk, hogy a feliratkozás gombra kattintva járuljon hozzá az Ön nevének és e-mail címének az általunk történő kezeléséhez annak érdekében, hogy első kézből értesüljön fejlesztéseinkről és szakmai, műszaki tájékoztatóinkat továbbra is megkapja!


Az alábbi gombra való kattintással Ön hozzájárul nevének és e-mail címének általunk történő kezeléséhez.2018. május 25-én életbe a lép a GDPR az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú rendelete, és szigorú szabályozást vezetnek be a magánszemélyek  adatainak védelmére.


A GDPR a magánszemélyek személyes adatainak védelmére szolgál. 


Ennek megfelelően a Sanatmetal Kft. szeretné biztosítani Önt arról, hogy személyes adatait (jelen esetben: név és e-mail cím) kizárólag az Ön hozzájárulásával használja fel hírlevelei kapcsán és nem adja tovább harmadik félnek.


Önnek bármikor jogában áll...


Felhívjuk figyelmét, hogy Önnek bármikor jogában áll kérni személyes adatainak módosítását, vagy törlését a hírlevél listáról. A leiratkozásra lehetőség van a metal@sanatmetal.hu e-mail címen, vagy a hírlevélben található leiratkozás gombra kattinva.