Innováció versenyáron
 
Magyar verzió English version Deutsch verzie Spain version Türkish version Russian version

AAOS 2016 Meghívó! Hírek | 2016. 02. 24.

Tisztelt Partnerünk!

 

A Sanatmetal már 11. alkalommal vesz részt az idén Orlandóban megrendezésre kerülő AAOS-en. Látogasson meg Ön is minket 2016. március 2-4-e között a 3431-es számú standunkon, ahol lehetősége nyílik arra, hogy meglévő termékpalettánk mellett megismerhesse az alábbi termékfejlesztéseket is!

 

 

Az új konstrukciós  Trochanter rendszerünk még pontosabb célzást tesz lehetővé úgy, hogy kisebb incisiora legyen szükség, és úgy, hogy a sebész számára - minden típusú páciens esetén - felhasználóbarát alkalmazást tegyen lehetővé, egyedi és innovatív perselyszorításos technikával ellátva! Összességében a fejlesztés eredményeképpen egy áttekinthető, pontosabb és kevesebb alkatrészből álló rendszer alakult ki.

 

A világon egyedülálló MAGIC rendszernél a kábel mentesség, sterilizálhatóság, és röntgensugárzás minimalizáltság mellett vásárlói igényre méretcsökkentést hajtottunk végre, valamint felhasználóbarát szenzor rendszert alakítottunk ki. Sikerült olyan érzékennyé tenni a rendszert, amely már alkalmas a nagyobb távolságok áthidalására, egyúttal alkalmas a Humerus szegezésre is.

 

Igényként merült fel a SpectruM hajlított humerus szegek mellett az egyenes szeg és reteszcsavarjainak a kifejlesztése. A Sanatmetal ezt az új igényt párosította a világon egyedülálló speciális furatrendszerével és modern MAGIC-Humerus műszerkészlettel. Fő jellemzők: humerus nyakra támaszkodó 45 fokos furat, többsíkú distalis reteszelési lehetőség, menetes csavar-szeg kapcsolat, varrási- és kompressziós lehetőség. Az új szegforma és műtőműszere Magic célzóval kerül bemutatásra.

 

WIWE – a heti Mobile Word Congress (febr. 22-25. Barcelona) kiállítói megjelenésünket követően a WIWE-ot az AAOS-en is bemutatjuk! A WIWE a Sanatmetal új diagnosztikai eszköze, amely megmutatja a hirtelen szívmegállás és a pitvari fibrilláció következtében kialakuló stroke kockázatát.

 

Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődését különleges innovációinkkal, várjuk szeretettel standunkon!

 

Tisztelettel:

 

Farkas Emese

Marketing Igazgató

Vissza az előző oldalra