Innováció versenyáron
 
Magyar verzió English version Deutsch verzie Spain version Türkish version Russian version

Innovációs Nagydíjas a Sanatmetal! Hírek | 2015. 04. 09.

Tisztelt Partnerünk!

 

A Sanatmetal kapta a 2014. évi Magyar Innovációs Nagydíjat és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala innovációs díjat is. Ezzel történelmet írt a vállalat, hiszen eddig még nem fordult elő, hogy mindkét díjat egy időben ugyanaz a cég kapja meg.

 

Az idei évben Kövér László házelnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) elnöke adta át a 2014. évi Magyar Innovációs Nagydíjat március 26-án a Parlamentben. A díjazottak olyan magyarországi vállalatok voltak, akik az elmúlt évben nagy jelentőségű és kiemelkedő hasznot hozó innovációt valósítottak meg.

A Magyar Innovációs Nagydíjat és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2014. évi innovációs díjat is a Sanatmetal Kft. a Vortex poliaxiális csontlemezrendszerért kapta, amelyet a traumatológiai sebészetben a csonttörések ellátására már számos hazai és nemzetközi kórházban használnak.

 

 

 

A cég jelentős nemzetközi ismertséggel és piaci jelenléttel Európa legjobb negyven orvostechnikai gyártója közé tartozik. Napjainkra termékeink világszerte ismertté váltak, partnereink és versenytársaink a Sanatmetal nevet, az innovációval, ötletes műszaki megoldásokkalkiváló minőséggel és a versenyképes árakkal azonosítják.

 

A Sanatmetal Kft. versenytársait megelőzve élen jár az innovatív ötletek és azok megvalósítása tekintetében. Ugyanez a jobbító, folyamatosan megújulni képes gondolkodásmód jellemzi a VORTEX poliaxiális csontlemezrendszert is. A termékfejlesztés során a négy magyarországi orvosi egyetemmel, továbbá nemzetközi orvosok szoros együttműködésével olyan világszínvonalú implantátum család létrehozását tűztük ki célul, amely a traumatológiai gyakorlatban széles területen egyszerűen és hatékonyan használható. A lemezek a teljes testet lefedő indikációs területen alkalmazhatóak és a rendszer átjárhatóságot biztosít az implantátumok és a kevés számú, egyszerűen és biztonságosan használható
műtőműszerek között, ezzel létrehozva a világ egyik legjobb, vagy talán a legjobb lemezrendszerét.

 

A rendszer nélkülözhetetlen jellemzői a teljes rögzítési szabadságfokot biztosító Vortex lemez-csavar kapcsolat, az osteoporotikus csontok vagy periprotetikus törések ellátásának képessége, a minimál invaziv műtéti eljárás biztosítása, a dinamikus törésrögzítés, a nagyfokú biokompatibilitás, valamint a rendszer egyszerűsége és teljessége. Az immár nagydíjnyertes cég a szabadalmaztatott terméket már számos hazai és nemzetközi szakmai kongresszuson is sikerrel mutatta be.

 

Vállalatunk a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala innovációs díjat is megkapta, mert a kortárs technológiai innováció minden interdiszciplináris vonását magáénak tudja, és példamutatóan óvja úttörő megoldásait. Számos hazai és nemzetközi, többek között amerikai, spanyol, osztrák, német és ausztrál bejelentése és szabadalmi oltalma van már cégünknek.

 

A Sanatmetal Kft. az emberek gyógyulásának elősegítését tűzte ki célul, melyhez világszínvonalú implantátumaival és műszereivel járul hozzá, mindezt a környezettel jó összhangban. 

 

      

 

Tisztelettel:

 

Farkas Emese

Marketing igazgató

Vissza az előző oldalra