Ki szeretne forgalmazni világon egyedülálló gerinc rendszert?

Kedves Partnerünk!
FLEX TLT - erős, rugalmas, terhelhető
Az USA-ban is szabadalmaztatott Flex-TLT kiemelkedően biztonságos, megfelel a PEEK rudas rendszerek nyújtotta rugalmassági értékeknek, azon túl azonban számos előnnyel bír. Az elemi szálak rugalmassága a PEEK rudas rendszereknél magasabb szilárdságot, mégis a gyógyulásra jótékony hatásúmikromozgást tesz lehetővé. Erős, rugalmas, terhelhető, akárcsak a Golden Gate hasonló elven működő tartóoszlopai! A műtét sikerét a korszerű műszerkészlet, színkódolt poliaxiális csavarok, alacsony profilú fejek is segítik.
Több, mint 4000 műtéttapasztalattal és évtizedes utánkövetéssel rendelkezik. Különlegességét mi sem bizonyítja jobban, mint az egyik gerinc világcég vételi ajánlata.
Az első publikáció: https://drive.google.com/file/d/0B0MT2mD3h9rFNmF6NWtYMFh3UHc/edit

Az idei slágertermék: az EMERALD!
Az Emerald cage a thoracolumbalis gerincszakasz gyógyászatban megjelent legújabb követelményeknek is eleget tesz, mely szerint egyre inkább előtérbe kerül az OLIF, hasüregen keresztül keresztirányból történő feltárás, ami a műtét utáni felépülést lényegesen megrövidíti. Az Emerald különlegessége, hogy L5-S1 indikációra is használható. Alapanyagát tekintve röntgenláthatóPEEK anyagból készül, nagyméretű graftüreggel rendelkezik, méretválasztéka pedig olyan mértékű, mellyel könnyedén megtarthatók az anatómiai viszonyok a teljes pácienscsoport esetében.
A sikeres Emerald műtétek száma egyre növekszik. Ön is csatlakozik?

Stand-alone nyaki cage, a CFF
A CFF nyaki cage stand-alone cage-ként, vagy PEEK/ titán csavarokkal rögzítve is használható, a cage-csavar kapcsolatot szabadalom védi. A röntgenlátható PEEK alapanyagból készült cage nagy méretű helyet biztosít auto- vagy allograft számára. Többszáz beültetés utánkövetéssel.
 
A teljes gerinc termékskálánk:
Bővítse termékkínálatát a Sanatmetal termékeivel!
Szeretettel várjuk jövő héten az AAOS 3763-as standján!
Műtéti igényével vagy disztribúcióval kapcsolatos kérdésben keressen minket bizalommal:
  • Traumatológia            Kriston Viktória           vkriston@sanatmetal.hu
  • Ortopédia                   Vida Marianna            mvida@sanatmetal.hu
  • Gerinc                         Farkas Emese           efarkas@sanatmetal.hu
  • Diagnosztika              Szabó Éva                  eszabo@sanatmetal.hu
Várjuk jelentkezését!

Vissza az előző oldalra