Új lehetőségek a térdsebészetben

Kedves Partnerünk!
Széleskörű felhasználásra tervezhető és elérhető a SM Swing CL és a Swing térd revíziós protézis!

Az Uzsoki Kórház és a Semmelweis Egyetem közös tudományos ülést tartott. Az egész napos rendezvényen 350 fő (hazai és külföldi orvos, műtősszakember) hallgatta meg a klinikai teszt tudományos összefoglalóit és nézte meg a bemutató élő műtét közvetítést és konzultációt.
Prof. Dr. Hangody László a Sanat Swing CL térdprotézis 2 éves klinikai tesztelése alapján elérkezettnek látja a Swing CL rendszer széles körű piacra engedését.
Swing CL klinikai eredményei:
  • beültetett cementes térdprotézisek száma 14.000+ összesen, és 3500+ az Uzsoki Kórházban 2009. március óta
  • cement nélküli térdprotézis beültetés 2015. szeptember – 2017. január között: 134, 82 férfi, 52 nő, átlagéletkor 63 év.
  • a cement nélküli protézisek eredménye hasonló a cementes rendszerhez, de átlag 14 perccel rövidebb műtét, 0 aszeptikus lazulás, 1 mechanikai szövődmény
A bemutató műtét, élő közvetítés és a lépések magyarázata mellett alig háromnegyed óra időtartamú volt.  Video: https://youtu.be/sTFKALH2wOk 
A látottak, a korrekt összehasonlítás világcég versenytermék eredményeivel, az innovatív műszerek használata több nagy intézményt meggyőzött a Sanatmetal Swing CL bevezetéséről!  A primer cementes és a cement nélküli operáció egyazon műtőműszerrel végezhető, amely összesen 6 doboz, 45 kg összsúlyú!


Befejeződött a Sanat Swing reviziós térdprotézis rendszerének kifejlesztése és 2 éves klinikai tesztelése. Klinikai eredményei:
  • műtétek száma 16, ebből 2 férfi, 14 nő.
  • életkoruk  52-87 év
  • műtéti idő 70-110 perc, átlagban 105 perc
  • szeptikus és thromoemboliás szövődmény nem volt
  • jó funkcionális eredmények
A bemutató műtét, élő közvetítés és a lépések magyarázata mellett 1 óra, 38 perc időtartamú volt. Video: https://youtu.be/yXMzeQAUeq4
Az uzsoki báziskórház mellett Magyarországon mozgó szett kerül beállításra, kezdeti műtétek a bázis klinika szakmai segítése, jelenléte mellett szervezhetőek!

 
A rendkívül sikeres, szakmailag is tudásmegosztást jelentő tudományos ülés előadásai, filmfelvételek rövidített változata elérhető.
Video: https://youtu.be/P7BwwGl9Y8Y
 
Örömünket és tiszteletünket ezúton is kifejezzük innovatőreinknek, a tudományos ülés előadóinak, operatőröknek és a szervezőknek:
 
„Innováció versenyáron!”
Tisztelettel,

Farkas Emese,
Marketing Igazgató

 

Vissza az előző oldalra