Vezetőség

Farkas József

Ügyvezető igazgató

Farkas József a Sanatmetal Kft. ügyvezető igazgatója valamint tulajdonosa. A vállalkozás megalapítása előtt mérnöki, majd közgazdász-mérnöki végzettséget szerzett. 1991-ben lett a traumatológiai és ortopédiai terület aktív résztvevője, mikor a Sanatmetal Kft. elődjének lett az ügyvezető igazgatója. Az amerikai-brit-magyar tulajdonú DePuy-Sanatmetal Kft. vegyes vállalat idején a cég vezérigazgatója, 1999-től a Sanatmetal Kft. ügyvezető igazgatója lett.

A krízis-menedzsment, szervezetfejlesztés, valamint a kontrolling rendszer szakértője.

Részt vesz a kutatási, fejlesztési tevékenységekben. A képerősítő nélküli disztális velőűrszegezés innovatőre, a FLEX-TLT gerincrendszer, valamint számos implantátum és egyéb segédeszközök szabadalmának tulajdonosa.

Nyelvismeret: angol

E-mail: farkasj@sanatmetal.hu


Kovács Ibolya

Gazdasági igazgató

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik pénzügyi, illetve könyvelési területen. A Sanatmetal Kft-nél 1996 óta dolgozik. A US-GAAP alkalmazásával ő vezette be a Sanatmetal Kft. vezetői információs rendszerét.

Fontos szerepet játszott továbbá a számítógépes hálózat által támogatott kontrolling- és könyvelési rendszer kialakításában. Számos sikeres beruházási és innovációs projekt pénzügyi irányítója. A cégcsoport pénzügyi, számviteli és munkaügyi  tevékenységeiért felelős.

Nyelvismeret: angol

E-mail: ikovacs@sanatmetal.hu


Szabó Ákos

Műszaki- és IIR igazgató

Okleveles gépészmérnök. A Sanatmetal Kft. technológusi csapatába 1997-ben került. 1999 óta vesz részt belső auditorként a vállalat minőségirányítási rendszerének fejlesztésében. 2001-től a technológiai csoport vezetőjeként, majd 2002-től pedig a műszaki részleg igazgatójaként dolgozik a vállalatnál. Kiemelkedő szakmai ismeretekkel rendelkezik a terméktervezés, megmunkálás tervezés és minőség tervezés szakterületeken.

Nyelvismeret: angol

E-mail: aszabo@sanatmetal.hu


Farkas Péter

Ellátási lánc igazgató

Közgazdasági tanulmányait a Miskolci Egyetemen folytatta. Az iskola elvégzését követően két évig controlling területen bővítette szakmai ismereteit, majd 2005-ben csatlakozott a Sanatmetal Kft. csapatához. Kül- és Belkereskedelmi, Controlling, Marketing és Projektmenedzsment tapasztalatát jelenleg a cég controlling rendszerének fejlesztésében bővíti és kamatoztatja.

Nyelvismeret: angol, német

E-mail: farkasp@sanatmetal.hu


Farkas Emese

Kereskedelmi- és marketing igazgató

Közgazdasági végzettségét a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. Az iskola elvégzését követően egy multinacionális cégnél látott el menedzsment riporting feladatokat. 2004-ben csatlakozott a Sanatmetal külkereskedelmi csapatához. 2011 és 2013 között a vállalat leányvállalatainak koordinálásáért volt felelős, majd 2013-tól a Sanatmetal Kft. marketing igazgatója.

Nyelvismeret: angol, francia

E-mail: efarkas@sanatmetal.hu


Majoros Zsolt

Ortopédiai- és műszer gyáregység igazgató

Okleveles gépészmérnök. Gépészmérnöki diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte gépgyártástechnológiai szakirányon. A Sanatmetal Kft ortopédiai, fogászati és gerincgyógyászati gyáregységét vezeti. Szakmai, üzemvezetési tapasztalatait multinacionális vállalatoknál szerezte. Irányítása alá tartozik a gyáregység alapanyag beszerzése, a termékek kifogástalan legyártásának koordinálása és logisztikája. Magas szakmai képzettséggel rendelkezik egyedi- és kis sorozatú gyártási folyamatok koordinálásában. Jelentős szerepet tölt be a protézis termékkör gyártási  volumenének bővítésében.

Nyelvismeret: angol

E-mail: zsmajoros@sanatmetal.hu


Szenczi Gábor

K + F igazgató

2008-ban okleveles mérnök-menedzseri, majd 2009-ben gépészmérnöki diplomát szerzett a Miskolci Egyetemen. Ezt követően a Sanatmetal Kft-nél helyezkedett el fejlesztőmérnökként, majd 2012-től K+F csoportvezetőként, 2015-től fejlesztési főmérnökként dolgozott. 2018-tól K+F igazgatóként felelős a vállalkozás kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységéért. Részt vett és koordinált számos innovatív traumatológiai, ortopédiai, gerincsebészeti és fogászati implantátumcsalád fejlesztésében, piacra vezetésében. Közben tapasztalatot szerzett minimálisan invazív elektrosebészeti eszközrendszerek fejlesztésében, projektmenedzsmenti tevékenységében is. Széleskörű szakmai ismerettel rendelkezik az orvostechnikai eszközök szabályozási, műszaki dokumentációs követelményeinek területén.

Nyelvismeret: angol

E-mail: gszenczi@sanatmetal.hu


Sebestyén Réka

Leányvállalatokért felelős vezető

A Miskolci Egyetem Közgazdaságtudományi Karán és a Szolnoki Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola külgazdasági szakán szerezte diplomáit. A Sanatmetal Kft.-nél immáron 8. éve tevékenykedik kereskedelmi területen az ázsiai, afrikai és közel-keleti disztribútorok külkereskedelmi kapcsolattartójaként. Ezen belül menedzselte a cég török leányvállalati kapcsolatait is. Jelenleg az elosztási logisztika teljeskörű koordinációjáért felel.

Nyelvismeret: angol, német

E-mail: sreka@sanatmetal.hu