Vezetőség

Farkas József

Ügyvezető igazgató

Farkas József a Sanatmetal Kft. ügyvezető igazgatója valamint tulajdonosa. A vállalkozás megalapítása előtt mérnöki, majd közgazdász-mérnöki végzettséget szerzett. 1991-ben lett a traumatológiai és ortopédiai terület aktív résztvevője, mikor a Sanatmetal Kft. elődjének lett az ügyvezető igazgatója. Az amerikai-brit-magyar tulajdonú DePuy-Sanatmetal Kft. vegyes vállalat idején a cég vezérigazgatója, 1999-től a Sanatmetal Kft. ügyvezető igazgatója lett.

A krízis-menedzsment, szervezetfejlesztés, valamint a kontrolling rendszer szakértője.

Részt vesz a kutatási, fejlesztési tevékenységekben. A képerősítő nélküli disztális velőűrszegezés innovatőre, a FLEX-TLT gerincrendszer, valamint számos implantátum és egyéb segédeszközök szabadalmának tulajdonosa.

Nyelvismeret: angol

E-mail: farkasj@sanatmetal.hu


Szabó Miklós

Üzemfenntartási igazgató

Szabó Miklós okleveles gépészmérnök, társtulajdonos és gyárigazgató a Sanatmetal Kft.-nél.

A Sanatmetal Kft. elődjéhez 1981-ben csatlakozott tervezőmérnökként. 1992-től a termelés területén dolgozott, mint üzemvezető. 1998-tól a Sanatmetal Kft. termelési, majd 2008-tól logisztika/controlling igazgatója lett. Fontos szerepet játszik a termékek képviseletében, gyártásfejlesztésben, a beszerzési- és befektetési tevékenységek végrehajtásában.

E-mail: mszabo@sanatmetal.hu


Kovács Ibolya

Gazdasági igazgató

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik pénzügyi, illetve könyvelési területen. A Sanatmetal Kft-nél 1996 óta dolgozik. A US-GAAP alkalmazásával ő vezette be a Sanatmetal Kft. vezetői információs rendszerét.

Fontos szerepet játszott továbbá a számítógépes hálózat által támogatott kontrolling- és könyvelési rendszer kialakításában. Számos sikeres beruházási és innovációs projekt pénzügyi irányítója. A cégcsoport pénzügyi, számviteli és munkaügyi  tevékenységeiért felelős.

Nyelvismeret: angol

E-mail: ikovacs@sanatmetal.hu


Szabó Ákos

Műszaki igazgató

Okleveles gépészmérnök. A Sanatmetal Kft. technológusi csapatába 1997-ben került. 1999 óta vesz részt belső auditorként a vállalat minőségirányítási rendszerének fejlesztésében. 2001-től a technológiai csoport vezetőjeként, majd 2002-től pedig a műszaki részleg igazgatójaként dolgozik a vállalatnál. Kiemelkedő szakmai ismeretekkel rendelkezik a terméktervezés, megmunkálás tervezés és minőség tervezés szakterületeken.

Nyelvismeret: angol

E-mail: aszabo@sanatmetal.hu


Farkas Péter

Controlling igazgató

Közgazdasági tanulmányait a Miskolci Egyetemen folytatta. Az iskola elvégzését követően két évig controlling területen bővítette szakmai ismereteit, majd 2005-ben csatlakozott a Sanatmetal Kft. csapatához. Kül- és Belkereskedelmi, Controlling, Marketing és Projektmenedzsment tapasztalatát jelenleg a cég controlling rendszerének fejlesztésében bővíti és kamatoztatja.

Nyelvismeret: angol, német

E-mail: farkasp@sanatmetal.hu


Farkas Emese

Marketing igazgató

Közgazdasági végzettségét a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. Az iskola elvégzését követően egy multinacionális cégnél látott el menedzsment riporting feladatokat. 2004-ben csatlakozott a Sanatmetal külkereskedelmi csapatához. 2011 és 2013 között a vállalat leányvállalatainak koordinálásáért volt felelős, majd 2013-tól a Sanatmetal Kft. marketing igazgatója.

Nyelvismeret: angol, francia

E-mail: efarkas@sanatmetal.hu


Majoros Zsolt

Ortopédiai gyáregység igazgató

Okleveles gépészmérnök. Gépészmérnöki diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte gépgyártástechnológiai szakirányon. A Sanatmetal Kft ortopédiai, fogászati és gerincgyógyászati gyáregységét vezeti. Szakmai, üzemvezetési tapasztalatait multinacionális vállalatoknál szerezte. Irányítása alá tartozik a gyáregység alapanyag beszerzése, a termékek kifogástalan legyártásának koordinálása és logisztikája. Magas szakmai képzettséggel rendelkezik egyedi- és kis sorozatú gyártási folyamatok koordinálásában. Jelentős szerepet tölt be a protézis termékkör gyártási  volumenének bővítésében.

Nyelvismeret: angol

E-mail: zsmajoros@sanatmetal.hu


Csufor Tamás

Integrált irányítási rendszer igazgató

Minőségirányítási szakmérnök. A Sanatmetal Kft. csapatához 2011-ben csatlakozott, mint minőségirányítási mérnök. 2013-tól az Integrált Irányítási Rendszer vezetője. Fő tevékenységi területe a Sanatmetal Kft.  minőségirányítási- és környezetirányítási (integrált irányítási) rendszerének fenntartása, fejlesztése.

Nyelvismeret: angol

E-mail: tcsufor@sanatmetal.hu


Tóbi Zsolt

Logisztikai és beszerzési igazgató

Okleveles logisztikai menedzser, diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte. 2009-ben csatlakozott a Sanatmetal csapatához és lean módszertan, illetve folyamatfejlesztési ismereteit az elmúlt években lean menedzserként, valamint logisztikai vezető pozíciókban kamatoztatta a cégnél. Szakmai irányítása alá tartozik a vállalat beszerzési, gyártási és elosztási logisztikája.

Nyelvismeret: angol

E-mail: zstobi@sanatmetal.hu


 

 

Kriston Viktória

Értékesítési vezető

Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Politológia szakán végzett. A diploma megszerzését követően dolgozott mind a köz, mind a versenyszférában, végül 2013-tól a Sanatmetal belkereskedelmi képviselője lett. 2014 őszétől a cég belkereskedelmi vezető helyettese, illetve a Sanatmetal projekt csapatát is erősítette. 2015 márciusától csatlakozott a külkereskedelmi csapathoz, júniustól pedig a trauma divízió megbízott vezetője. Jelenleg az értékesítés teljes koordinációjáért felel.

Nyelvismeret: angol

E-mail: vkriston@sanatmetal.hu


Forgó-Vida Marianna

Kereskedelmi igazgató

Az EKF-en szerzett főiskolai diplomát és 2007 óta képviseli a Sanatmetal kft-t. Kezdetben a multinacionális cégek menedzseléséért, később pedig a külkereskedelem irányításáért volt felelős. 2014 őszétől a Sanatmetal kft Ortopéd divízójának külkereskedelmi vezetője, 2015 őszétől pedig az Ortopédia és Gerincsebészet divíziókat irányítja. Vezetőként jelenleg fő feladata a kereskedelmi tevékenységek teljes koordinációja.

Nyelvismeret: angol

E-mail: mvida@sanatmetal.hu


Szabó Éva

Kereskedelmi igazgató, Diagnosztika

Nemzetközi kapcsolatok szakértőként egyetemi tanulmányai során kiemelkedő ismereteket szerzett diplomáciai, jogi, közgazdasági területeken. A Sanatmetalnál 2011-ben minőségirányítási területen kezdte meg munkáját, onnan csatlakozott a kereskedelemhez, ahol kezdetben menedzserként az amerikai és orosz piacokért volt felelős, később oktatási vezető. 2014-től kereskedelmi igazgatóként a traumatológia divíziót irányította. 2016-tól a Sanatmetal új divíziója, a diagnosztika vezetésével foglalkozik.

Nyelvismeret: angol, német

E-mail: eszabo@sanatmetal.hu


Tián István

Ügyvezető Igazgató - Románia, Kereskedelmi Igazgató - Fogászat, Key Account Manager - Magyarország

István tanulmányait informatika szakon folytatta. Több mint 10 éves gyakorlattal rendelkezik értékesítői területen, 2008-ban csatlakozott a Sanatmetal Kft belkereskedelmi csapatához melynek később vezetője is volt. 2014 szeptemberétől feladata a geric és fogászati divíziók kereskedelmi tevékenységének koordinálása volt, majd 2015 szeptemberétől a romániai régió menedzsereként és kereskedelmi igazgatójaként segíti a vállalat munkáját.

E-mail: itian@sanatmetal.hu


Sebestyén Réka

Elosztási logisztika vezető

A Miskolci Egyetem Közgazdaságtudományi Karán és a Szolnoki Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola külgazdasági szakán szerezte diplomáit. A Sanatmetal Kft.-nél immáron 8. éve tevékenykedik kereskedelmi területen az ázsiai, afrikai és közel-keleti disztribútorok külkereskedelmi kapcsolattartójaként. Ezen belül menedzselte a cég török leányvállalati kapcsolatait is. Jelenleg az elosztási logisztika teljeskörű koordinációjáért felel.

Nyelvismeret: angol, német

E-mail: sreka@sanatmetal.hu