Vezetőség

Farkas József

Ügyvezető igazgató

Farkas József a Sanatmetal Kft. ügyvezető igazgatója valamint tulajdonosa. A vállalkozás megalapítása előtt mérnöki, majd közgazdász-mérnöki végzettséget szerzett. 1991-ben lett a traumatológiai és ortopédiai terület aktív résztvevője, mikor a Sanatmetal Kft. elődjének lett az ügyvezető igazgatója. Az amerikai-brit-magyar tulajdonú DePuy-Sanatmetal Kft. vegyes vállalat idején a cég vezérigazgatója, 1999-től a Sanatmetal Kft. ügyvezető igazgatója lett.

A krízis-menedzsment, szervezetfejlesztés, valamint a kontrolling rendszer szakértője.

Részt vesz a kutatási, fejlesztési tevékenységekben. A képerősítő nélküli disztális velőűrszegezés innovatőre, a FLEX-TLT gerincrendszer, valamint számos implantátum és egyéb segédeszközök szabadalmának tulajdonosa.

Nyelvismeret: angol

E-mail: farkasj@sanatmetal.hu


Kovács Ibolya

Gazdasági igazgató

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik pénzügyi, illetve könyvelési területen. A Sanatmetal Kft-nél 1996 óta dolgozik. A US-GAAP alkalmazásával ő vezette be a Sanatmetal Kft. vezetői információs rendszerét.

Fontos szerepet játszott továbbá a számítógépes hálózat által támogatott kontrolling- és könyvelési rendszer kialakításában. Számos sikeres beruházási és innovációs projekt pénzügyi irányítója. A cégcsoport pénzügyi, számviteli és munkaügyi  tevékenységeiért felelős.

Nyelvismeret: angol

E-mail: ikovacs@sanatmetal.hu


Szabó Ákos

Műszaki- és IIR igazgató

Okleveles gépészmérnök. A Sanatmetal Kft. technológusi csapatába 1997-ben került. 1999 óta vesz részt belső auditorként a vállalat minőségirányítási rendszerének fejlesztésében. 2001-től a technológiai csoport vezetőjeként, majd 2002-től pedig a műszaki részleg igazgatójaként dolgozik a vállalatnál. Kiemelkedő szakmai ismeretekkel rendelkezik a terméktervezés, megmunkálás tervezés és minőség tervezés szakterületeken.

Nyelvismeret: angol

E-mail: aszabo@sanatmetal.hu


Farkas Péter

Ellátási lánc igazgató

Közgazdasági tanulmányait a Miskolci Egyetemen folytatta. Az iskola elvégzését követően két évig controlling területen bővítette szakmai ismereteit, majd 2005-ben csatlakozott a Sanatmetal Kft. csapatához. Kül- és Belkereskedelmi, Controlling, Marketing és Projektmenedzsment tapasztalatát jelenleg a cég controlling rendszerének fejlesztésében bővíti és kamatoztatja.

Nyelvismeret: angol, német

E-mail: farkasp@sanatmetal.hu


Farkas Emese

Kereskedelmi- és marketing igazgató

Közgazdasági végzettségét a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. Az iskola elvégzését követően egy multinacionális cégnél látott el menedzsment riporting feladatokat. 2004-ben csatlakozott a Sanatmetal külkereskedelmi csapatához. 2011 és 2013 között a vállalat leányvállalatainak koordinálásáért volt felelős, majd 2013-tól a Sanatmetal Kft. marketing igazgatója.

Nyelvismeret: angol, francia

E-mail: efarkas@sanatmetal.hu


Majoros Zsolt

Ortopédiai- és műszer gyáregység igazgató

Okleveles gépészmérnök. Gépészmérnöki diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte gépgyártástechnológiai szakirányon. A Sanatmetal Kft ortopédiai, fogászati és gerincgyógyászati gyáregységét vezeti. Szakmai, üzemvezetési tapasztalatait multinacionális vállalatoknál szerezte. Irányítása alá tartozik a gyáregység alapanyag beszerzése, a termékek kifogástalan legyártásának koordinálása és logisztikája. Magas szakmai képzettséggel rendelkezik egyedi- és kis sorozatú gyártási folyamatok koordinálásában. Jelentős szerepet tölt be a protézis termékkör gyártási  volumenének bővítésében.

Nyelvismeret: angol

E-mail: zsmajoros@sanatmetal.hu


 

Szenczi Gábor

K + F igazgató

 

Nyelvismeret: angol

E-mail: gszenczi@sanatmetal.hu


Sebestyén Réka

Leányvállalatokért felelős vezető

A Miskolci Egyetem Közgazdaságtudományi Karán és a Szolnoki Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola külgazdasági szakán szerezte diplomáit. A Sanatmetal Kft.-nél immáron 8. éve tevékenykedik kereskedelmi területen az ázsiai, afrikai és közel-keleti disztribútorok külkereskedelmi kapcsolattartójaként. Ezen belül menedzselte a cég török leányvállalati kapcsolatait is. Jelenleg az elosztási logisztika teljeskörű koordinációjáért felel.

Nyelvismeret: angol, német

E-mail: sreka@sanatmetal.hu