Adatkezelési nyilatkozat


Az adatkezelés célja 

  • Szakmai tájékoztatás a Sanatmetal Kft. termékeiről
  • Termékbemutatók és marketing levelek kézbesítése
  • Fejlesztések és friss, műszaki információk bemutatása.

A Sanatmetal Kft. számára kiemelten fontos az Ön adatainak biztonsága és védelme, ezért kérjük, hogy figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat!

Tájékoztatjuk, hogy a feliratkozás gombra kattintva hozzájárul az Ön nevének és e-mail címének általunk történő kezeléséhez annak érdekében, hogy első kézből értesüljön fejlesztéseinkről és szakmai, műszaki tájékoztatóinkat továbbra is megkapja!

2018. május 25-én életbe lépett a GDPR, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú rendelete, és szigorú szabályozást vezettek be a magánszemélyek  személyes adatainak védelmére.

Ennek megfelelően a Sanatmetal Kft. szeretné biztosítani Önt arról, hogy személyes adatait (jelen esetben: név és e-mail cím) kizárólag az Ön hozzájárulásával használja fel hírlevelei kapcsán és nem adja tovább harmadik félnek.

Felhívjuk figyelmét, hogy Önnek bármikor jogában áll kérni személyes adatainak módosítását, vagy törlését a hírlevél listáról. A leiratkozásra lehetőség van a metal@sanatmetal.hu e-mail címen, vagy a hírlevélben található leiratkozás gombra kattintva.