„A Sanatmetal Kft-nél több, mint fél évszázada dolgozunk azon, hogy világszínvonalú egészségügyi termékeinkkel javítsuk az emberek életminőségét. A lehető legjobb eredmény elérése érdekében traumatológiai, gerinc és fogászati implantátumainkat, ízületpótló protéziseinket, valamint innovatív diagnosztikai eszközeinket nemzetközileg elismert orvosokkal, világvezető cégekkel együttműködve alkottuk meg. Üzletági jelenlétünket nyitottság és innovatív gondolkodás jellemzi, folyamatosan keressük a fejlődési, együttműködési lehetőségeket. Mindemellett az is kiemelten fontos számunkra, hogy a több mint háromszáz dolgozónknak biztos, szerethető munkahelyet biztosítsunk, ahová nap mint nap öröm bejönni, és dolgozni közös célunkért, az emberek életének könnyebbé tételéért.”

Farkas József

Ügyvezető igazgató


Küldetésünk

Nemzetközi családi vállalkozásként - folyamatos megújulást biztosító nyereség mellett - az emberi életminőséget javítani!

Ennek érdekében:

  • Együttműködünk hazai és nemzetközi tudáscentrumokkal, világvezető multinacionális cégekkel
  • Világszínvonalú traumatológiai, gerinc, fogászati és csontregenerációs implantátumokkal, ízületpótló protézisekkel javítjuk az emberi életminőséget
  • Segítünk megelőzni az értelmetlen elhalálozást innovatív diagnosztikai eszközökkel
  • Terjesztjük tudásunkat technológiai transzfer formájában és befektetőként is.

E küldetésünknek akkor tudunk megfelelni, ha:

  • Vevőink és üzleti partnereink elégedettek lesznek
  • Munkavállalóink szellemileg és fizikailag is fejlődnek, anyagi juttatásunkkal boldogan élnek
  • A hazai és nemzetközi környezet elismeri a tevékenységünket.

Minőség

Minőségi terméket és szolgáltatást biztosítunk

Innováció

Vezető innovatőri szerepet töltünk be az egészségügyben

Cégstabilitás

Gazdaságilag erős, stabil céget építünk

Márkaépítés

Erős cég- és munkáltatói márkát építünk ki

Növekedés

Élmezőnybe lépünk az EU trauma-ortopéd top 40 listán

Társadalmi szerepvállalás

A Sanatmetal Kft-nél felelős vállalatként aktívan támogatjuk a társadalom egészségmegőrzését, kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a környezettel jó összhangban végezzük tevékenységünket.

Működésünk során, ahol csak lehet korszerű környezetbarát technológiákat alkalmazunk, munkatársainkat is arra buzdítjuk, hogy tegyenek környezetük megóvásáért.

Termékeink minőségét azok anyagi és fizikai paraméterein túl az Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja, célunk, hogy termékeinkkel javítsuk az életminőséget. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk az egészségmegőrzés fontosságának terjesztésére is. Rendszeresen szervezünk véradást, Wiwe szívdiagnosztikai eszközünkkel méréseket végzünk idősotthonokban, valamint támogatjuk a tehetséges sportolókat is.

Kiemelt célunk a természettudományos ismeretek népszerűsítése a fiatal generációk, elsősorban a középiskolások körében, ennek érdekében munkatársaink rendszeresen tartanak szakmai tanórákat az érdeklődő osztályok számára.

Hiszünk benne, hogy mindezen intézkedéseknek köszönhetően hozzájárulhatunk környezetünk megóvásához, valamint a társadalom egészségtudatosságra neveléséhez.

Történetünk

Vezetőink

Farkas József

Holding & Sanatmetal Ügyvezető igazgató

Farkas Péter

Igazgatótanács tag

Farkas Emese

Igazgatótanács tag

Szabó Ákos

K+F & Műszaki & IIR igazgató

Kovács Ibolya

Holding Gazdasági igazgató

Szinku Ágota

Holding HR igazgató

Kriston Viktória

Kereskedelmi és Marketing Igazgató

Paulóné Marsal Éva

Ellátási lánc Igazgató

Bajzáth Katalin

Befejező műveletek Vezető

Majoros Zsolt

Ortopédia és Műszer Gyárigazgató

Zám Csaba

Trauma Gyárigazgató

Díjak

Tanúsítványaink