SANAT AKADÉMIA

SANAT
AKADÉMIA

Forgó Zsolt

Sanat Akadémia és Marketing vezető

A Sanat Akadémiát 2019-ben alapította a száz százalékban magyar tulajdonú Sanatmetal Kft. A cég profiljában Európa Top 20 vállalata közé tartozik, termékeiket - traumatológiai implantátumok, csípő és térd protézisek, gerinc implantátumok – több mint 40 országban forgalmazzák. A Sanat Akadémia létrejöttét főként a szigorodó európai jogszabályok, valamint az erőteljes iparági elvárások indokolták. Egyre nagyobb igény van ugyanis arra, hogy a medikai gyártók termékeik mellé képzést, oktatást is biztosítsanak az felhasználóknak. Mindezen elvárásokra igyekszünk választ adni tevékenységünkkel, és bízunk benne, hogy küldésünk nyomán Magyarország, Eger a traumatológia – ortopédia – gerincsebészet jelentős nemzetközi képzési központjává válhat.

Juhász Kinga Luca

Oktatási és marketing asszisztens

Nagy Eszter

Marketing munkatárs

Oktatóink

A Sanat Akadémia instruktorai azok az oktatók, akik az Akadémia hivatalos kurzusain vagy a Sanatmetal Kft-hez érkező nemzetközi orvoscsoportok képzésein részt vesznek, és ismereteik átadásával segítik kollégáik szakmai fejlődését, és a helyes műtéti gyakorlat elsajátítását. Mindezen túl az instruktori kör elősegíti a magas színvonalú oktatási anyagok elkészültét is.

RÉSZLETEK

Küldetésünk

“Legyen Magyarország, Eger, a traumatológia-ortopédia-gerincsebészet egyik nemzetközi képzési központja!”

Célunk

Az Akadémiával legfőbb célunk, hogy hozzájáruljunk mind hazai, mind pedig nemzetközi szinten a traumatológiai, ortopédiai valamin gerincsebészeti műtéttan innovatív eljárásainak terjesztéséhez, és az ezzel kapcsolatos tudományos ismeretek bővítéséhez. Emellett szeretnénk megkönnyíteni a Sanatmetal Kft. termékeit használó orvosok számára a helyes műtéttechnika elsajátítását, ezáltal elősegítve a mindenkori orvostudomány magasszintű oktatását, valamint a betegbiztonság növelését.

RÉSZLETEK

SANAT AKADÉMIA

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Szervezetünk a magyarországi és külföldi képzések rendezésén felül szerepet vállal különböző szakmai programokon, valamint megjelenünk orvosszakmai kongresszusokon is. Jövőbeli célkitűzéseink között szerepel az operatőrök és műtős személyzet graduális és posztgraduális oktatásba való bekapcsolása is.

KÉPZÉSKERESŐ

TUDÁSBÁZIS

A Tudásbázisban találhatóak azok a szakmai tartalmak, melyek a Sanatmetal Kft. termékeihez kapcsolódó, működésre-használatra vonatkozó információkat összegzik, illetve akár marketing célú tudásbővítésre hivatottak. Bizonyos anyagok szabadon hozzáférhetők, például a termékek használati utasításai, míg mások jelszóval védett felületen érhetők el, mint a műtéti leírások.

BELÉPEK A TUDÁSBÁZISBA
Hírlevél feliratkozás

* kötelező megadni