A Sanat Akadémia 2022-es eredményei


A Sanat Akadémiát 2019-ben alapította a Sanatmetal Kft., melynek létrejöttét főként a szigorodó európai jogszabályok, valamint az erőteljes iparági elvárások indokolták. Az elmúlt két év világméretű megpróbáltatásai a szervezet előrehaladását is nehezítették, azonban ezt követően a 2022-es évben számos területen sikerült fejlődnünk és munkánk révén támogatnunk Partnereinket. Ebben a hírlevelünkben szeretnénk összegezni az Akadémia tavaly évi munkásságát.

Oktatás

 

Belföldi képzések:

2022-ben sikerült öt belföldi tanfolyamot lebonyolítanunk. Az Ízületpótlás és Töréskezelés I. kreditpontszerző kurzusunkat Pécsre, Győrbe, és Szegedre juttattuk el.
Ezen felül sikeresen zárult az egri Ízületpótlás és Töréskezelés II. haladó képzésünk is, melyet nagy büszkeségünkre 2022-ben első alkalommal immáron akkreditált kreditpontszerző kurzusként tudtunk meghirdetni.
Nagy örömünkre szolgál az is, hogy a tavalyi évben Mátrafüreden, a Gerinc Társaság Kongresszusához kapcsolódva megtartottuk első gerincstabilizálás témakörben szervezett oktatásunkat, melyet 2023-ban reményeink szerint pontszerző tanfolyamként fejleszthetünk tovább.

Nemzetközi képzések:

A Covid-19 okozta bizonytalanság, és a háborús helyzet miatti biztonsági döntések eredményeképpen a nemzetközi Sanat Akadémia képzéseket átütemeztük az idei esztendőre. Mindentől függetlenül a Sanat Akadémia instruktorai oktatóként be tudtak kapcsolódni néhány Sanatmetal-os nemzetközi képzésbe: Olaszországban, Romániában és Tunéziában. Sanatmetal-Sanat Akadémia csapatunk pedig Portugáliában tartott egy öt napos workshop roadshow-t a helyi partner és portugál kórházak bevonásával, ahol megismertették a Sanatmetalos termékeket a helyi orvosokkal, kórházi személyzettel. 2022-ben további két nemzetközi online kurzusra is sor került instruktoraink együttműködésével.
2022-ben külföldi disztribútoraink és az ő orvospartnereik közül már többen ellátogattak hozzánk Egerbe. A Kolumbiából, Jordániából és Görögországból érkező orvoscsoportoknak az Akadémia oktatói tartottak képzéseket.
Végül, de nem utolsó sorban büszkeséggel tölt el minket a tudat, hogy a 2022-es évben a Sanatmetal megtartotta első nemzetközi online Webináriumát az EFORT-tal közös szervezésben, melyen szintén az Akadémia oktatói köre vett részt.

Oktatási segédanyagok, termékmarketing

2022-ben több oktatási segédanyaggal is elkészült a Sanat Akadémia csapata: többek között katalógusok, szórólapok, műtéti leírások, filmek, videók és előadások készültek/frissültek.

Az elkészült anyagok kapcsán, kérjük keresse bizalommal a Sanatmetalos kapcsolattartóját vagy regisztráljon a Sanatmetal weboldalán található, Tudásbázis menüpontban, ahol regisztráció után eléri a feltöltött legfrissebb dokumentumokat!

2023-ban várható oktatások

1. Osteosynthesis Nap – Semmelweis Egyetemmel és Dr. Manninger Jenő Baleseti Központtal együttműködve
Herceghalom – 2023. március 21.
2. Sanat Akadémia Ízületpótlás és Töréskezelés II. szakorvosi tanfolyam
Budapest – 2023. március 30-31.
3. Sanat Akadémia Ízületpótlás és Töréskezelés III. haladó szakorvosi tanfolyam
Eger – 2023. május 18-19.
4. Sanat Akadémia Gerincstabilizálás I. szakorvosi tanfolyam
2023. szeptember (szervezés és akkreditáció folyamatban van)

A budapesti, 2023. márciusi akkreditált képzésünkre az OFTEX portálon keresztül van lehetőség még jelentkezni! Várjuk szeretettel!
Köszönjük egész éves együttműködésüket, bízunk a 2023-as közös sikerekben!