ETP workshopon vettünk részt


Bemutathattuk legújabb fejlesztéseinket!
Az Egészségügyi Támogatási Program (ETP)-ben résztvevő cégekkel együtt mi is jelen voltunk azon a Székesfehérváron megrendezett workshopon, ahol az érdeklődők megismerkedhettek a program eredményeként kifejlesztett új termékeinkkel.
A program keretében a magyar kormány 2020-ban és 2021-ben összesen 67 milliárd forint vissza nem térítendő fejlesztési forrással támogatta a hazai egészségipari gyártást 67 helyszínen, 87 milliárd forint összegű fejlesztéshez járulva hozzá.
A workshopon a fertőtlenítő és csomagoló anyagtól, ortopédián át robottechnológiáig bezárólag számos új eszköz került bemutatásra.
Számunkra külön megtiszteltetés volt, hogy a bemutatón találkozhattunk Varga Mihály pénzügyminiszterrel is.A rendezvény kiemelkedő pillanata volt, mikor Prof. Dr. Bucsi László a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató kórház főigazgatója megnyitóbeszédében név szerint is említette a Sanatmetalt, mint a világ számos pontján kiállításokon rendszeresen megjelenő céget, kiemelve a hazai ellátás fontosságát.
📸 MTI/Vasvári Tamás.