Sanatmetal
GINOP-3.2.2-8.2.4-16-2017-00016


Kedvezményezett neve: Sanatmetal Ortopédiai és Traumatológiai Eszközöket Gyártó Kft.
Projekt címe: Digitális vezérlőközponttal a versenyképesség javításáért
Támogatás összege: 15 740 595 Ft
Támogatás mértéke: 35 %
Tervezett befejezési dátuma: 2018. december 31.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8.2.4-16-2017-00016

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében helyben telepített saját szoftverek bevezetésére kerül sor. Az SAP S/4HANA Enterprise Management rendszer teljes mértékben lefedi a jelenleg használt SAP ECC 6.0 rendszer által nyújtott funkcionalitásokat. Az új rendszer arra építve, tovább fejlesztve mutatja meg a vállalkozás számára a digitális technika egy új korszakát, melyet a kontrolling, logisztika és számvitel szakemberei magasabb szinten tudnak használni. Az újgenerációs szoftver egy rugalmas, többfunkciós, adatforrás-független memória alapú eszköz, mely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy működésüket rengeteg információ felhasználásával valós időben elemezzék. A digitális üzletvitel valósidejű vállalatirányítási rendszere a jövőbemutató memóriaalapú SAP HANA platformra épül, személyre szabott SAP Fiori felhasználói felületet kínál.

A projektben bevezetésre kerül egy ELO professional elektronikus dokumentumkezelő rendszer. A rendszer rendelkezik beépített workflow motorral, mely alkalmassá teszi előre meghatározott folyamatok vezérlésére.

A fentiekhez szükséges az informatikai rendszerünk fejlesztése. Az új rendszerek központi elemének egy Lenovo x3650M5 szerver konfigurációt terveztünk, melynek számítási teljesítménye, memóriakapacitása elegendő az új rendszerek kiszolgáláshoz és biztonságosan üzemeltethető vállalati környezetben. Az ELO rendszerbe a papír alapú dokumentumokat egy nagy teljesítményű Epson általános irodai szkenner berendezésen keresztül tervezzük beolvasni. Az eszköz minimális emberi beavatkozás mellett képes a napi akár több száz papír alapú dokumentum importálására. A beszerezni tervezett minden eszköz kompatibilis a meglévő rendszerünkkel.