Modern Mintaüzem Program 2023


A Sanatmetal Kft. tavaly óta fogadja a vendégeket a Modern Mintaüzem Programban, melynek keretein belül Magyarország legkiemelkedőbb cégei mutatják be iparágukban alkalmazott innovatív, más vállalatok számára példaként szolgáló megoldásaikat.

A projekt célja, hogy a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozások közötti kommunikációt és tudásmegosztást erősítse a szervezeti megújulásra és a technológiaváltás okozta előnyökre koncentrálva, ezáltal javítva a magyar cégek versenyképességét és felgyorsítva fejlődésük ütemét.

A Modern Mintagyár címet az ipar 4.0 megoldásainkkal érdemeltük ki, mint például az integrált vállalat irányítási rendszer, az adatgyűjtés valós idejű megfigyelése vagy a robotizáció, amely szintlépés cégünk számára az automatizációban. Idén különböző iparágakból érkező vállalatok vezetőit fogadtuk, akik megismerhették ipar 4.0 stratégiánkat, valamint egy gyárlátogatás keretein belül testközelből is megfigyelhették operatív működésünket, gyártási kultúránkat és technológiai folyamatainkat.

Büszkék vagy rá, hogy az elmúlt kihívásokkal teli évek alatt is képesek voltunk fejlődni. Jelenleg a Műszer gyártás bővítése zajlik, amelyhez folyamatosan keresünk gépi forgácsoló, CNC gépkezelő és köszörűs kollégákat.

Reméljük a résztvevők hasznos ismeretekkel gazdagodtak és a jövőben továbbra is aktív részesei lehetünk a programnak!