Oktatással támogatunk


Kedves Partnereink,

Jelenleg eddig még nem tapaszalt időket élünk. A koronavírus-járvány az egész világon, így Magyarországon is rendkívüli helyzetet teremtett és újabb kihívások elé állít mindannyiunkat.

Kollégáink és partnereink biztonsága és egészsége kiemelt fontosságú, ugyanakkor elkötelezettek vagyunk, hogy ezekben a nehéz időkben is megtegyünk minden tőlünk telhetőt, hogy folytassuk oktatási tevékenységünket, segítve és támogatva ezzel partnereinket.

Éppen ezért a Sanat Akadémia online tréning keretein belül folytatja oktatási tevékenységét és online disztribútori előadássorozatot hirdetett.

Fő témáink:
– Traumatológia: szegezés (MAGIC család) és lemezelés (Vortex lemezrendszer)
– Ortopédia: csípő (Pannon) és térd protetika (Sanat Swing)

Tréningjeinkre közel 15 országból, összességében 40 résztvevő jelentkezett, akiknek 16 tematikus szakmai kurzust tettünk elérhetővé.
A közreműködő országok közötti időzónák kihívások elé állítottak minket, hiszen összesen 12 órányi időeltolódást kellett áthidalnunk. Online disztribútori – leányvállalati kurzusainkon részt vettek a föld minden részéről, a teljesség igénye nélkül Oroszország, Thaiföld, Vietnám, Jordánia, Puerto Rico, Kolumbia, Ecuador, Elefántcsont-part, Dél-  Afrika, Litvánia, Ciprus – mely országok közötti távolság megtétele gyalogosan körülbelül 4 és fél évig tartana.

Szerencsére az online oktatási platformok segítségével ezt a távolságot másodpercek alatt le tudtuk küzdeni, nagyon szépen köszönjük Partnereinknek a lelkesedésüket és részvételüket.

Bízunk abban, hogy hamarosan – a korábban megszokott formában – tudjuk folytatni lendületesen megkezdett tevékenységünket.

Vigyázzunk egymásra és magunkra!

Üdvözlettel,

Kriston Viktória
Sanat Akadémia Igazgató