Partnereket keresünk portfóliónk bővítéséhez


A Sanatmetal Kft. számára küldetés a folyamatos innováció, a lehető legmodernebb, világszínvonalú termékekkel kívánjuk javítani az emberek életminőségét. Mindezen célunk már több évtizede töretlen, és most úgy döntöttünk, „üzleti angyalként” tudásunkat szeretnénk az arra érdemes partnerekkel megosztani, s együttműködve tovább kamatoztatni.

Cégünk saját szegmenségben a legnagyobb 20 európai vállalat közé tartozik, az éves árbevételünk 10-12% százalékát fordítjuk innovációra. Ennek a látásmódnak köszönhetően 4 éve új diagnosztikai üzletágat hoztunk létre, amelynek első terméke a WIWE készülék (mywiwe.com), amely bárhol, bármikor klinikai szintű EKG-t mér, melyet orvosi segítség nélkül kiértékel. Az eszközt már számos országban forgalmazzák.

Most olyan startupokat, valamint az orvostechnikai iparban jártas úttörő, új ötletekkel rendelkező cégeket keresünk, akikkel közösen még tovább szélesíthetjük cégünk portfólióját, innovációink számát. A jelentkező és együttműködésre érdemes cégek számára tőkebefektetési céllal kapcsolatainkat, tapasztalatainkat, gyártási technológiánkat tudjuk rendelkezésre bocsátani.

Emellett olyan platformok után is kutatunk, amelyeken keresztül találkozik a keresleti és a kínálati oldal, azaz lehetőséget biztosítanak az orvostechnikában jártas startupok adatbázisának elérésére és ezen cégek mélyebb megismerésére.

Amennyiben ez a lehetőség felkeltette érdeklődését, ne habozzon minél előbb vegye fel velünk a kapcsolatot! Hiszünk benne, hogy közösen, nyitott gondolkodással további, az emberi életet megkönnyítő, az életminőséget javító innovációval szolgálhatunk!

Kapcsolatfelvétel: Sebestyén Réka, sreka@sanatmetal.hu