Visszatekintés a 2023-as évre


Az elmúlt évet vállalatunk kiemelkedő eredményekkel zárta. Nagy örömmel osztjuk meg a Sanatmetal 2023-ban elért mérföldköveit.

Egy energetikai beruházásnak köszönhetően egri székhelyünk teljes éves fogyasztásának 26%-át már megújuló energiaforrásból termeljük ki. Gyártócsarnokunk komplett homlokzatszigetelésen és nyílászárócserén esett át, mellyel javítani tudtuk energiafelhasználásunkat.

Büszkék vagyunk rá, hogy Telekessy István területfejlesztési díjban részesültünk kiemelkedő, előremutató terület-, valamint vidékfejlesztési teljesítményünkért. Emellett 2022-ben megszereztük a Modern Mintagyár címet, melyet 2023-ban is megőriztünk újszerű ipar 4.0 megoldásainknak köszönhetően.

A több mint 10 éves múlttal rendelkező kitűnő partneri kapcsolatnak köszönhetően, 2023. őszén az egri székhelyű Sanatmetal Kft. és a dél-afrikai disztribútor partnerünk közösen megalapította a Sanatmetal South Africa szervezetet, amellyel mindkét cég számára új lehetőségek nyíltak meg.

Az előző évben újabb partnerek szavaztak nekünk bizalmat, a világon már közel 50 országban jelen vagyunk. 2023-ban a világ számos részéről csatlakoztak disztribútori körünkhöz: Tajvan, Fehéroroszország, Peru, Guatemala, Németország, Svájc, Grúzia.

Az egészségügyi iparág fejlődésének következtében folyamatosan bővülő termékkínálattal tudjuk lefedni a felmerülő igényeket. 2023-ban a Dual Mobility rendszerével és csontcementtel bővítettük portfóliónkat.

A 2023-as évben több hazai és nemzetközi szakmai kiállításon is megjelentünk, többek között a MOT  –  Eger, az MTT – Szeged, az EFORT – Bécs, az Arab Health -Dubaj és a SAOA  – Fokváros standjai között találkozhattak velünk.

A Sanatmetal támogatásával a Sanat Akadémia minden évben képzéseket szervez a szakorvosok részére, mely a 2023-as évben sem maradhatott el

Magyarországon 3 színvonalas, akkreditált tanfolyamot tartottunk, melyek között elsőként szerepelt gerincstabilizálás témakörben kurzus akkreditált formában. Nemzetközi szinten Latin-Amerikába, Kolumbiába is eljutottunk, ahol az Akadémia történelmében az első cadaver gyakorlatra is sor kerülhetett.

Külföldi disztribútoraink orvosai közül újfent többen ellátogattak hozzánk Egerbe, ahol megszokott módon az Akadémia oktatói tartottak többek között Líbiából, Tunéziából, Spanyolországból, Portugáliából és Mexikóból érkezett csoportoknak tréningeket.

A kiállítások és az oktatások során közel 300 orvost értünk el, és 20 Sanat Akadémia instruktort foglalkoztattunk.

Fontos számunkra az innováció, a folyamatos fejlődés, így ebben az évben is aktívan dolgoztunk azon, hogy minél felhasználóbarátabb rendszereket tudjunk biztosítani a minket választó orvosok számára. 2023-ban többek közt a Magic Trochanter szeg, a Pannon és ConeTact csípőprotézis rendszer, a Compass, az Emerald és a CFF cage gerinc műszerszettjeinek fejlesztésén dolgoztunk.

 

Köszönjük Partnereink egész éves együttműködését, reméljük 2024-ben is hasonló sikereket érhetünk el együtt!